Endnu en SCAPE løsning blåstemples af Universal Robots

SCAPE Mini-Picker sælges nu gennem UR’s globale distributionsnetværk.

Scape Technologies fokus på intuitive og brugervenlige bin-picking løsninger udløser endnu en blåstempling af Universal Robots, som certificerer SCAPE Mini-Picker som UR+ standard. Dermed er Scape Technologies repræsenteret med to forskellige løsninger – SCAPE Easy-Picker og SCAPE Mini-Picker – blandt URs nye komplette applikations-kits til automatisering af materialehåndtering, som sælges via URs globale netværk af forhandlere og integratorer.

SCAPE Mini-Picker gør det nemt og rentabelt for små og mellemstore virksomheder at investere i automatisering og dermed frigøre mandetimer, der kan bruges på værdiskabende og mere komplekse opgaver.

Den intuitive og brugervenlige SCAPE Mini-Picker løsning er netop certificeret af Universal Robots, som en UR+ standard og findes nu blandt URs nye komplette applikations-kits til

automatisering af materialehåndtering, hvor produktløsningerne skal leve op til høje kvalitetskrav og høje brugervenligheds-kriterier. Samtidig tilsikrer certificeringen, at det er enkelt for kunderne at vælge en komplet og gennemprøvet løsning bestående af forskellige komponenter fra UR+platformen, så både begyndere og eksperter kan komme hurtigere i mål med indførelse af automatiserings-løsninger.

Med UR+ certificeringen af SCAPE Mini-Picker og SCAPE Easy-Picker løsningerne har Scape Technologies fået adgang til Universal Robots distributionsnetværk, som tæller mere end 400 forhandlere og integratorer på globalt plan.

Brugervenlige og driftsikre løsninger til laveste markedspris får stor opmærksomhed til

SCAPE Open Day

”UR+ certificeringen af henholdsvis SCAPE Easy-Picker sidste efterår og SCAPE Mini-Picker her i foråret 2021 er med til at blåstemple og understrege Scapes position indenfor fleksible, brugervenlige ”Plug & Pick” løsninger til automatisk materialehåndtering”, siger Søren Bøving-Andersen, CEO i Scape Technologies. ”Certificeringen er samtidig et vigtig skridt i udbredelsen af vore driftssikre og brugervenlige bin-picking løsninger. Vi bliver repræsenteret gennem et globalt distributionsnetværk, som får mulighed for at sælge markedets mest driftssikre bin-picking løsninger, til små og mellemstore virksomheder, der vil automatisere pluk af selv mindre stykserier.

De to løsninger tiltrækker allerede stor opmærksomhed og præsenteres for mere end 340 virksomheder til online-arrangementet SCAPE Open Day, som løber af stablen onsdag d. 24. marts kl 14.00 i Scapes showroom. De to komplette løsninger koster iøvrigt kun en brøkdel af andre løsninger på markedet. Med SCAPE Easy-Picker kan man komme i gang med bin-picking til vejledende månedlig pris på ca. 4.400 kr. (excl. robot). Tilsvarende er den vejledende månedlig pris ca. 5.700 kr. (excl. robot) for SCAPE Mini-Picker. Begge løsninger kan naturligvis opgraderes til vores endnu mere fleksible løsninger, såfremt behovet vokser. Dermed tilbyder vi slutkunderne en beskyttet investering”, afslutter Søren Bøving-Andersen.

SCAPE Mini-Picker og SCAPE Easy-Picker sætter nye standarder for såkaldte Pick & Place og Bin-Picking løsninger, der kombinerer SCAPE løsningernes velkendte robusthed med enkelhed. Brugeren skal blot scanne de emner, der skal plukkes. Herefter guides brugeren trin for trin, ved hjælp af den brugervenlige software til at løse automationsopgaven. Der kræves ingen programmeringserfaring eller andet kendskab til bin-picking. Opgaver, der er oplagte til SCAPE Easy-Picker, er simpel pakning eller pluk af emner, der ligger struktureret på en palle lag på lag eller ustruktureret i kasser. Med SCAPE Mini-Picker gives yderligere muligheder, som f.eks. præcisionsaflevering af emner i fiksturer eller maskiner, som f.eks CNC maskiner der kan viderebearbejde af emnerne. Opsætning og installation af løsninger er designet med inspiration fra brugervenlige apps, som man eksempelvis anvender på mobiltelefoner og tablets.

LÆS også: Scape Technologies og Technicon i nyt robot-samarbejde
Scape Technologies A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger