Kemppis nye slogan er “Designed for welders”

Kemppi har været igennem mange ændringer i løbet af de sidste par år. For at vores fortælling skal afspejle, hvad Kemppi står for i dag, har vi gennemgået vores brand og slogan. Det nye slogan “Designed for welders” krystalliserer Kemppis langvarige dedikerede indsats for at levere de bedst mulige værktøjer til svejsere, heltene i vores historie.

Som pioner inden for lysbuesvejsning har Kemppi hele tiden formet svejsemarkedet. Det har været vores position i mere end 70 år, og det vil det fortsat være i fremtiden. Med svejseren i centrum.

I dag er vi stolte over at frigive vores opdaterede brand, der afspejler vores brugercentrerede designtilgang, som altid har været kernen i Kemppi. Vores nye slogan Designed for welders afspejler vores fokus på at udvikle lysbuestabilitet og svejseegenskaber og på at forbedre svejseoplevelsen for hver enkelt svejser. Vores omfattende designfilosofi dækker hele svejseøkosystemet – lige fra svejsernes behov til avancerede produkter og digitale løsninger, alt sammen med det formål at levere svejsning af høj kvalitet og ydelse. Men det har aldrig været nok for os. Vi gør vores bedste for, at vores produkter skal inspirere svejserne og hæve deres professionelle status med en fremragende brugeroplevelse både i dag og i morgen.

Opdateringerne til Kemppi-brandet gennemføres trinvist fra foråret. Følg Kemppis kommunikationskanaler for at lære mere om vores nye brandhistorie.

Se leverandører af svejsemaskiner her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *