RIWAL TILFØJER NORGE TIL JLG-DISTRIBUTØRSKAB

JLG Industries, Inc., et Oshkosh Corporation-firma [NYSE:OSK] og den førende globale producent af lifte og teleskoplæssere, meddeler med glæde udnævnelsen af Riwal som sin distributør for Norge.

Som distributør for regionen vil Riwal være ansvarlig for salg, marketing, uddannelse og eftersalgsservice for hele spektret af JLG maskiner. Riwal vil betjene kunder såsom udlejningsselskaber såvel som slutbrugere inden for byggeri, produktion og logistik.

Pedro Torres, administrerende direktør for Riwal tilføjer: ”Sidste år fejrede Riwal og JLG 25-årsdagen for, at Riwal var en officiel JLG-distributør. Dette langvarige partnerskab resulterede i at have omfattende ekspertise med JLG-mærket i vores udlejningsflåde. Disse forhandlere har tilladt dem at være en af lederne af AWP-udstyr i følgende lande: Holland, Polen, Kasakhstan og Balkanlandene. Vores stærkt motiverede teams i Norden vil være i stand til i vid udstrækning at udvikle den lokale liftvirksomhed, som har et stort potentiale, da køb af nye maskineri stigende grad er udbredt sammen med indkøb af traditionelt brugte maskiner.”

Jesper Becker, Equipment Sales Manager i Norden, tilføjer: ”Som den officielle forhandler af JLG i Norge og muligheden for at tilbyde vores kunder det fulde sortiment af produkter fra verdens førende producent ser vi frem til at styrke markedspositionen for JLG og Riwal i Norge. Med stor entusiasme vil vi arbejde som en fullservice-partner for både vores eksisterende kunder og alle nye kunder.”

LÆS også: RIWAL og Lipac fusion næsten færdig
Riwal Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *