MARTEC – Erhvervsdag 2021

Kom med til MARTECs traditionsrige Erhvervsdag, hvor I som virksomhed får et direkte talerør til vores studerende. Dagen starter med tre oplægsrunder af hver ca. 15-20 minutter. Her får I mulighed for at fortælle en hel klasse af studerende om jeres virksomhed og branche.

Formålet er her, at give de studerende et realistisk billede af ”det virkelige liv”. I den første runde er klasserne delt ud af os, eller efter ønske fra jer, virksomhederne. I anden runde giver vi de studerende mulighed for selv at vælge sig ind på et oplæg. Deltagelse er obligatorisk. I og omkring skolens Multisal vil der i løbet af dagen afholdes messe, hvor I kan sætte en stand op, og præsentere jeres produkter og services for de studerende på MARTEC.

Mød desuden MARTECs egen praktikkoordinator, og hør om mulighederne for at få en af vores studerende i praktik i din virksomhed.

Følg linket her: https://martec.nemtilmeld.dk/53/ for praktiske detaljer og tider.

Vi ser frem til at byde jer inden for på MARTEC

Læs mere om MARTEC her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *