Leuze – Identifikation af containere og bakker

Ny stationær stregkodelæser fra Leuze ideel til identifikation af containere og bakker, og er især velegnet til transportbåndssystemer med begrænset installationsplads.

Leuze har udvidet sin portefølge af stationære stregkodelæsere med introduktionen af BCL 200i. Den er designet specielt til transportbåndssystemer, og er en 1D stregkodelæser med integrerede industrielle grænseflader samt enkel PROFINET-konfiguration. Enheden kan konfigureres direkte i styringen via GSDML-filen.

BCL 200i´s kompakte design gør den særlig velegnet til applikationer med begrænset installationsplads på eller mellem transportbånd. Udover dens små dimensioner gør placeringen af kablet i stikkkontakten på siden af enheden og dens svalehale monteringssystem det endnu nemmere at installere, hvor der er begrænset plads.

Den nye BCL 200i er særlig velegnet til at styre containerindifikation.

Ideel til indifikation af containere og bakker Denne seneste tilføjelse til Leuze´s BLC-serie af stregkodelæsere er især velegnet til påvisning af 1D-koder på bakker og containere, uanset om stregkoden udskrives lodret eller vandret. Enheden har integreret Ethernet TCP/IP- og PROFINET-grænseflader samt et webbaseret konfigurationsværktøj, der muliggør fjerndiagnostik fra hvor som helst i verden.

Derudover gør inkluderingen af integreret koderekonstruktionsteknologi (CRT) BCL 200i i stand til at læse stregkoder med små linjehøjder samt beskadigede eller udtværede etiketter. Ved hjælp af CRT-dekoderen kan stregkoder også læses i en stor vridningsvinkel. Reduceret antal af “no-reads” formindsker nedetid markant. 

Den nye BCL 200i er også velegnet til at styre bakkeindifikation.

Aktivering uden yderligere sensorsystem Den nye enhed indeholder også automatisk aktivering af reflektor (autoReflAct), der muliggør aktivering uden et ekstra sensorsystem. Dette opnås ved at rette scanneren med reduceret scanningsstråle mod en reflektor monteret på tværs af transportøren. Hvis reflektoren er dækket af en genstand som f. eks. en beholder med en stregkodeetiket, aktiverer scanneren læsningsproceduren. Den er afsluttet, så snart scanneren kan se reflektoren igen.

LÆS også: Leuze – Dæmpning er genopfundet – Den intelligente portvagt
Leuze electronic Scandinavia ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *