Nomo starter partnerskab med Freudenberg Sealing Technologies

Nomo styrker deres sortiment indenfor tætninger og bliver autoriseret partner for Freudenberg Sealing Technologies på det nordiske marked.

”Partnerskabet med Freudenberg er fuldstændig i tråd med vores fokus, som er at blive den førende leverandør af tætninger til vores kunder”, siger Mattias Jaginder, CEO for Nomo Group.

Freudenberg er en global teknologi virksomhed, grundlagt i 1849, og er den førende specialist inden for tætningsapplikationer. Grundlagt i 1849, og voksede med deres udvikling af den kendte Simmerring® i 1929, har Freudenberg kontinuerligt udvidet deres kvalitetstætninger og komponent portefølje, som i dag inkluderer en række løsninger til kritiske udfordringer. De fuldender deres tætning og service portefølje med brandet Dichtomatik, som opfylder den industrielle kvalitetsstandard.

”Partnerskabet med Freudenberg er det perfekte match for vores tætningsprogram”, siger Antti Sutela, Produktchef på tætninger for Nomo Group. ”Dette giver os flere muligheder, for at kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige løsning til deres behov.” ”Freudenberg ønsker at samarbejde med forhandlere i regionen, som har fokus på høj kvalitet. Nomo er en af disse virksomheder og vi ser frem til dette samarbejde.”, udtaler Andreas Bildtse, Direktør, Nordisk Region, Freudenberg Industrial Services.

LÆS også: Nomo lancerer “KIZEI” det første metaltætnede sfæriske rulleleje på markedet
Nomo Transmissioner's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *