Siedle Nordic – Optimerede Kameraer

Optimeret teknik, overskueligt udvalg og gunstig pris: Den opdaterede kameraportefølje omfatter to modeller. Kamera 130 er standardmodellen til de fleste anvendelser, mens Kamera 180 anvendes, hvor bygningsforholdene nødvendiggør en større kamerasynsvinkel.

Ny teknik, bedre billede

Ved begge kameramodeller giver den videreudviklede kamerateknik en forbedret billedgengivelse. Den reviderede teknik genkendes på den matsorte ring omkring linsen. Denne minimerer lysrefleksioner og bidrager dermed til en endnu bedre videobilledkvalitet, også under vanskelige lysforhold.

Siedle har optimeret Kamera 130 rent teknisk, mens Kamera 180 er gennemrenoveret. Med en ny sensor og ny linse giver den et skarpt og samtidigt meget naturligt videobillede af udeområdet. Andre af Kamera 180’s egenskaber er:
– Valg mellem fuldt billede eller 9 billedudsnit
– Elektronisk billedkorrektion i fuldt billede
– Udvidet registreringsvinkel i kantområdet ved
   valgt billedudsnit
– Modlyskompensation (BLC)

Se mere her

LÆS også: Siedle Nordic – Mere enkelt. Billigere
Siedle Nordic A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *