Produal – Målinger er der hvor det hele starter når bygninger skal optimeres

Det er en kendsgerning at bygningsejere har et behov for at opsamle flere og flere informationer fra deres ejendomme for at kunne optimere, reducere omkostninger og forbedre bæredygtigheden. Derfor er det også naturligt at systemer for bygningsautomatik kræver flere data. Nøjagtige og pålidelige data. Derfor er kvaliteten af følere og styringer, samt deres evne til let kunne forbinde sig med “omverdenen” et must.

Læs vores direktør for Produktledelse & Eksportsalg Francesco Fausti’s indsigt om hvordan Produal tager del i at måle på den fysiske verden og omsætte den nødvendige information fra analog til digital. Det er nemlig hér værdikæden starter for levering af de informationer, som bruges af systemer og eksperter – Læs her

LÆS også: Trådløs Produal Proxima er vejen frem indenfor bygningsautomatik
Produal's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *