Busch Vakuumteknik A/S – Vakuum garanterer sikker opbevaring af coronavacciner

SARS-COV-2 COVID-19 Coronavirus Vaccine Mass Production in Laboratory, Bottles with Branded Labels Move on Pharmaceutical Conveyor Belt in Research Lab. Medicine Against SARS-CoV-2.

Vaccinationer er i øjeblikket et stort samtaleemne over hele verden. Kun en udbredt vaccinationsindsats mod COVID-19 ser ud til at gøre det muligt at vende tilbage til det normale liv. Produktionen af vaccinen kører derfor med fuld hastighed. Vaccinen fyldes i små glasflasker. Disse produceres ved hjælp af vakuum.

For at garantere vaccinens fulde effektivitet kan valget af den rigtige glasbeholder være afgørende. Kun borsilikatglas har alle de nødvendige egenskaber. Dette specielle glas er særdeles modstandsdygtigt over for kemikalier og navnlig over for udvendig varme, hvilket er afgørende for opbevaring af vacciner. Glasset udvider sig kun en anelse ved ændringer i temperaturen, og vaccinen i glasflasken er derfor beskyttet bedst og længst muligt.

Leverandører af opdelingsnet

Vakuumteknologi fra Busch Vacuum Solutions anvendes til produktion af glasflaskerne. Under smelteprocessen udtrækker den luft, der er fanget i den flydende glasmasse. Dette sikrer optimal produktkvalitet. Og under formningsprocessen af selve glasmassen spiller vakuum også en vigtig rolle i forhold til flaskernes stabilitet og ensartede udseende. Takket være vakuum fra Busch har glasflaskerne optimale egenskaber til at opbevare coronavaccine sikkert, indtil det skal injiceres

LÆS også: Busch Vakuumteknik – Den første TÜV certificerede brint recirkulationsblæser til brændselsceller
Busch Vakuumteknik A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger