Hoyer – Nyborg-Mawent holder luftstrømmen i gang under alle forhold

Nyborg-Mawent er specialister i fremstilling af radiale og aksiale ventilatorer og et bredt udvalg af udstyr til industri, marine og offshore. Med mere end 60 års erfaring er virksomheden blevet eksperter i at designe og bygge omfattende løsninger til pumpning og transport af luft, gasblandinger og andre stoffer under de mest ekstreme forhold.

I stort set alle brancher verden over er ventilation en afgørende del af installationen eller produktionslinjen. Det er grunden til, at du finder løsninger fra den norsk-polske HVAC-specialist Nyborg-Mawent i drift over hele verden og ofte under vanskelige forhold.

Deres centrifugal- og aksialventilatorer arbejder i forskellige omgivelser. Det gælder alt fra aluminiumsanlæg i Rusland, offshore-platforme i Norge, miner i Ecuador, skibe fra Nordsøen til Sydafrika, polske kraftværker, træfabrikker, fødevarefremstilling til mange andre industrier.

Med mere end 60 års erfaring er Nyborg-Mawent blevet eksperter i design, konstruktion og produktion af løsninger til transport af luft, gasblandinger og andre stoffer. Det afspejles i kundernes forventninger til kvalitet, produktydelse, pålidelighed og social ansvarlighed.

– Vores produkter forventes at præstere over gennemsnittet med hensyn til holdbarhed og pålidelighed. Ved omhyggeligt at vælge alle ventilatorkomponenterne garanterer vi langvarig og problemfri drift. Derfor har vores leverandørers erfaringer og indsigt også stor betydning for os. Gennem mange år har vi haft Hoyer Motors som en partner til levering af elmotorer. Sammen har vi gennemført en lang række ambitiøse projekter, fortæller Małgorzata Cacała, salgs- og marketingchef hos Nyborg-Mawent.

Eksperter i ekstreme forhold

Mange Nyborg-Mawent-ventilatorer fremstilles til brug i potentielt eksplosive atmosfærer (ATEX) samt i højtemperaturområder. Elmotorerne er en integreret del af hver enkelt ventilator og skal specificeres i henhold til de betingelser, der er defineret for den givne installation.

Ventilatorerne er som standard normeret til at fungere i et omgivelsestemperaturområde på -20 °C til 40 °C og med middeltemperaturer fra -10 °C til 80 °C. Med yderligere tekniske ændringer kan ventilatorerne håndtere luft og gasser med temperaturer på op til 750 °C. I disse tilfælde er motorerne udstyret med varmebestandige lejer, specialtætninger og andre tilpassede egenskaber og funktioner. For at overvåge ventilatorens drift korrekt er elmotorerne ofte udstyret med PT-100-lejetemperatursensorer eller PTC-viklingssensorer. I særlige tilfælde er der også monteret vibrationssensorer på motorens bundramme eller hus.

Et andet vigtigt marked for Nyborg-Mawent er marineindustrien, hvor ventilatorer og motorer ofte udfordres af barske miljøer og svingende omgivelsestemperaturer. For at undgå korrosionsproblemer og garantere fejlfri drift er det vigtigt, at produkterne opfylder de særlige marinekrav.

Skræddersyede løsninger driver produktinnovation

Ventilation er sjældent en standardopgave. I hver installation skal ventilator og motor tilpasses efter løsningens særlige behov, f.eks. den nødvendige luftstrøm, ventilationsveje, støjemissioner og energieffektivitet for hele systemet.

Med sine ingeniørers viden og erfaring kan Nyborg-Mawent som regel matche standardprodukter med kundens behov. Når det ikke er muligt, ændrer virksomheden de eksisterende produkter eller udvikler helt nye design. Dette foretages altid i tæt samarbejde med Hoyer Motors for at sikre den rette motorspecifikation samt hurtig og korrekt reaktion på kundernes krav.

Løbende investeringer i design, forskning og udvikling gør det muligt for Nyborg-Mawent at skabe innovative løsninger. Udviklingen af produktporteføljen drives ofte af introduktionen af nye serier på grundlag af indsigt i markedet og efterspørgsel.

– Både Nyborg-Mawent og Hoyer Motors har fokus på kvalitet og professionalisme i deres daglige arbejde. Den tillid, kunderne har til os, er vores største motivation til at gå til nye projekter med engagement og forpligtelse. Det er en prioritet for os at opretholde den højeste produktkvalitet og tage socialt ansvar, og vi er overbeviste om, at det vil styrke vores stærke position på det internationale ventilationsmarked, siger Małgorzata Cacała.

Fakta om Nyborg Mawent:

  • I aktivitet siden 1956
  • 160 medarbejdere
  • Eget implementerings- og målelaboratorium
  • Anvender ISO og andre kvalitetsstyringssystemer
  • Efter en fusion blev NYBORG GROUP skabt i 2010. Den omfatter: Nyborg AS (Norge), Nyborg-MAWENT S.A. (Polen) og NMDO Design Office (Poland)
  • Samarbejde med Hoyer Motors siden 2010
LÆS også: Hoyer Group 2020-resultater med lovende vækst på nichemarkederne
Hoyer A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger