Vertiv lancerer næste generations UPS-system i mellemstørrelse til kritiske funktioner

Vertiv ™ Liebert® EXM2 leverer brancheførende ydelse, pålidelighed og effektivitet

Vertiv, global udbyder af kritisk digital infrastruktur og kontinuitetsløsninger, introducerer i dag Vertiv ™ Liebert® EXM2, en trefaset monolitisk, uafbrydelig strømforsyning (UPS), der giver dobbeltkonverteret effektivitet op til 97%, hvilket yderligere øges op til 98,8% med den dynamiske onlinetilstand. Med en effektkapacitet fra 100 til 250 kVA og et kompakt og fleksibelt fodaftryk er systemet designet til en bred vifte af funktioner, herunder metroer og jernbaner, sundhedspleje, let industri, kommercielle kontorer og mellemstore datacentre. Løsningen er aktuelt tilgængelig i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) og udvalgte lande i Stillehavsregionen og Indien
Liebert EXM2 leverer teknologiske fremskridt, der forbedrer effektiviteten og pålideligheden, såsom intelligent parallelisering og tre machine-learning-baserede driftsløsninger, der reducerer driftsomkostningerne og holder energispredningen på et minimum. Vertivs gennemprøvede dynamiske onlinetilstand leverer op til 98,8% effektivitet, samtidig med at den sikrer hurtig overførselsydelse og pålidelighed. Desuden muliggør det interne modulære fejltolerante design sikker, nem og hurtig installation og service, hvilket reducerer den gennemsnitlige tid til reparation (MTTR) og maksimerer tilgængeligheden.

De nyeste innovationer giver brancheførende effektivitet og dermed energibesparelser, hvilket reducerer de samlede omkostninger (TCO) betydeligt og muliggør et hurtig investeringsafkast (ROI). Liebert EXM2 er kompatibel med lithium-ion-batterier (LIB) og tåler høje temperaturer op til 50° C, hvilket minimerer kølebehov og det samlede energiforbrug.

Liebert EXM2 tilbyder avanceret overvågnings-, administrations- og diagnostikfunktion gennem en 9-tommer touchscreen, der muliggør fleksible visninger og indtil flere sikkerhedsindstillinger. De intelligente kontroller samt kommunikation er kompatibel med Vertiv ™ LIFE ™ Services, Liebert® Nform, SiteScan® og Trellis ™ platformens overvågningssoftware til infrastruktur samt tredjeparts batteristyringssystemer (BMS) og datacenterinfrastrukturstyringssystemer (DCIM).

Liebert EXM2 erstatter flagskibet Liebert® EXM og Liebert® NXC-modeller, der er bredt anerkendt som højtydende UPS-systemer, der understøtter tusindvis af steder og ca. 1,7 GW missionskritiske belastninger over hele kloden. Denne seneste produktinnovation imødekommer det voksende behov for meget pålidelige og effektive UPS’er til mellemstore applikationer, der muliggør forbindelser med lav latency mellem cloud- og edge-websteder.

“Liebert EXM2 henter sin udvikling fra vores brancheførende UPS-system og tager et skridt videre med at øge energibesparelser og bibringe de nyeste teknologier til vores kunder,” siger Kyle Keeper, vicepræsident for global AC power hos Vertiv. “Vores voksende investering i forskning og udvikling betyder, at vores ingeniørteam løbende fornyer vores portefølje når det gælder at levere avancerede løsninger.”

“Med sin avancerede digitale teknologi og det optimerede fejltolerante design kombinerer Liebert EXM2 pålidelighed, effektivitet, fleksibilitet og intelligens, der sikrer optimal ydelse i forhold til at drive en række kritiske belastninger, samtidig med at det sparer plads og driftsomkostninger,” udtaler Andrea Ferro, AC Power Director for Vertiv i Europa, Mellemøsten og Afrika. “Systemet kan installeres i forskellige konfigurationer – på række, i et lokale og endda mod væggen eller i et hjørne – og giver kunderne mulighed for at vælge den bedste løsning blandt en bred vifte af tilgængelige konfigurationer og muligheder.”

Se Leverandører af UPS anlæg her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger