Produal – Et komplet udvalg af BACnet enheder sikrer dig muligheder i alle projekter

Produal’s produktportefølje med bus-kommunikation fremstår nu stærkere end nogensinde før. Oplev fordelene fra den rationelle BACnet MS/TP kommunikation på RS-485, der giver dig effektiv interoperationel oplevelse mellem feltkomponent-laget og controller-laget – og videre op til BMS/PC-laget. 

Du kan måle temperatur, fugt, CO2, lux og bevægelse med vores multi-sensor BACnet rumtransmittere, der tillige tilbyder de bredeste muligheder for forskellige brugeflade optioner på markedet. Og sammen med den indbyggede regulator (1 rampe), sikrer vi dig fleksibliteten til at skræddersy et produkt der præcis dækker dine behov i projektet.

Ydermere kan du med de væg eller DIN skinne monterede multi I/O-moduler læse indgange: digitale, 0…10 V og Ohmske samt styre udgange: digitale og 0…10 V – og du kan bruge de alsidige rum enheder med indbyggede sensorer for temperatur, fugt, CO2 og lade det hele indgå i samspil zonestyringer og BMS controllere.

Når der skal implementeres BACnet rumstyringer så husk også…

  • de fleksible  Proxima CU-LH controllere og de BACnet IP -kompatible Proxima CU controllere sammen med et valg af rumenhederne RU, ROU eller TRI
  • de advancerede multi-funktionelle TRC touchskærm rumcontrollere
  • de smarte TRT rum-termostater
LÆS også: Produal – Målinger er der hvor det hele starter når bygninger skal optimeres
Produal's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger