Brother udvider og forbedrer sit udvalg af professionelle labelløsninger med NiceLabel-partnerskab

Det er nu blevet lettere at designe, gemme og printe professionelle, holdbare labels takket være Brothers helt nye partnerskab med NiceLabel, en førende global udvikler af labeldesign-software og labelhåndterings-systemer, der for nylig har slået sig sammen med Loftware. 

Det nye globale partnerskab er den nyeste tilføjelse til printgigantens stadig større portefølje af labelhåndterings-løsninger, og det vil gøre det muligt for brugerne at fremstille labels, der lever op til industrielle standarder, hurtigt og effektivt.

Det nye partnerskab, som træder i kraft i maj 2021, vil dække hele Brothers portefølje af termiske labelprintere og give brugerne mulighed for at arbejde med flere former for labelprint fra én og samme platform.

NiceLabel Label Management System kan flytte labeldesign og vedligeholdelse ud af IT-afdelingen og lægge det i hænderne på brugerne. Ved at gøre IT eller brugerne i stand til at reagere langt hurtigere på forespørgsler om labelændringer, sparer man tid og frigør dyre IT-ressourcer, så de kan bruges på mere værdiskabende opgaver.

Andrew Broadbent, European Product Manager – Speciality Print Solutions, hos Brother Europe, siger: ”Vi er glade for at kunne offentliggøre vores nye globale partnerskab med NiceLabel, der gør det muligt for vores kunder at anvende deres termiske Brother-printer til at forenkle deres labelprocesser med nøjagtighed og overholdelse af regulativer direkte fra denne brancheførende software.

Dette spændende partnerskab vil også hjælpe Brother med hurtig udvidelse af vores udvalg af termiske printere, så vi kan hjælpe flere kunder globalt.”

”Vi er stolte over vores nye partnerskab med Brother, så flere brugere har mulighed for at øge deres printproduktivitet betydeligt,” siger Greg Tanner, VP Alliances hos NiceLabel.

”NiceLabel Label Management System indeholder alt, de skal bruge for at digitalisere deres labelprocesser og standardisere al labelprint til én og samme platform. Dermed opnår de en problemfri drift, der gør det muligt for dem at reagere hurtigere på nye markedsbetingelser og krav, bringe produkter på markedet hurtigere og konkurrere mere effektivt i de sektorer, hvor de driver deres forretning.”

Se Leverandører af Labelprintere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger