NORD – IE5+ synkronmotor – Energieffektiv, omkostningsbevidst og miljøvenlig

Økonomisk drift i dellastområdet: Usædvanligt høj effektivitet og et bredt momentområde – NORD DRIVESYSTEMS præsenterer IE5+ i en ny størrelse. Investeringen tjener sig selv hjem i løbet af kort tid.

IE5+ fås nu i størrelse 90 til effekter fra 1,1 til 4,0 kW med et kontinuerligt drejningsmoment på 6,8 til 18,2 Nm. Motorerne, der fås i versioner med ventilerede eller glatte overflader, og der som tilvalg kan fås med overfladebehandlingen nsd tupH, har en effekt på fra 4,0 kW. Det er især de betydeligt lavere tab i forhold til IE4-serien, der er bemærkelsesværdige. De energieffektive synkronmotorer med permanent magnet er optimalt egnede til økonomisk drift i dellastområdet. Motorerne er lige så interessante til både intralogistik og hygiejnefølsomme områder inden for fødevare- og medicinalindustrien. Direkte motortilslutning samt NEMA- og IEC-motortilslutning er mulig. Encodere og en mekanisk bremse kan integreres på anmodning.

Det konstante drejningsmoment over et bredt hastighedsområde giver mulighed for en målrettet reduktion af versioner. Dette minimerer administrationsudgifter og muliggør leanere fremstillings-, logistik-, oplagrings- og serviceprocesser. IE5+ synkronmotorerne kan kombineres i et modulært system med alle gear og al drevelektronik fra NORD DRIVESYSTEMS.

LÆS også: Højeffektive NORD-drev sikrer topmoderne pakketransport
NORD Drivesystems A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger