Højeffektive NORD-drev sikrer topmoderne pakketransport

Onlinehandel er årsagen til at pakkebranchen boomer. Men for at pakkedistributionscentrene kan håndtere de stigende mængder, kræves der forbedrede produktionsprocesser. LogiDrive-drevsystemet fra NORD DRIVESYSTEMS er ideelt egnet til dette formål. NORD-teknologien øger effektiviteten og reducerer samtidigt antallet af versioner.

Drevløsninger fra NORD omfatter IE4 og IE5+ synkronmotorteknik samt decentrale frekvensomformere og gearenheder fra NORD modulsystemet. Denne løsning afbalancerer de to største løftestænger for reduktionen af TCO: Energieffektivitet og reduktion af versioner. Resultatet er et optimalt kompromis mellem investerings-, drifts- og vedligeholdelsesomkostninger. LogiDrive-systemerne består af en energieffektiv synkronmotor med permanent magnet, en totrins- kegletandhjulsenhed og en NORDAC LINK-frekvensomformer, der er monteret tæt på motoren. Løsningen er meget let at vedligeholde takket være plug & play-teknologien. Det er desuden modulopbygget, så alle komponenter i drevteknologien kan serviceres individuelt. LogiDrive-drev kan reducere energiforbruget i et pakkedistributionscenter betydeligt.

NORD-drevenes Industri 4.0-funktioner muliggør tilstandsovervågning med henblik på forebyggende vedligehold. Til dette formål registreres og behandles drev- og statusdata via frekvensomformeren. Fra denne overvågning kan der udledes vigtige oplysninger til forebyggende vedligehold, hvilket resulterer i færre nedetider og øget effektivitet for hele anlægget. Et intelligent drevkoncept med højere effektivitet samt lavere service- og vedligeholdelsesomkostninger med lavere totale omkostninger ved ejerskab – fås kun hos NORD.

LÆS også: Ny ”superfabrik” til huskonstruktion opgraderes med motorer fra NORD DRIVESYSTEMS
NORD Drivesystems A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *