Ny KNX multi sensor med dynamisk lysregulering fra 2CTRL

Den nye serie KNX-sensorer fra Eelectron kombinerer information om tilstedeværelse, lysstyrke, fugtighed, temperatur og lyd for at regulere og styre opvarmning, køling, belysning og solafskærmning effektivt for total styring, i overensstemmelse med Leed®, Breeam® og Well® kravene til moderne bygninger.

Lysstyring tættere på virkelighed

Takket være ”CIRCADIAN RHYTHM” logik sammensat med lys intensitet og farve temperatur. Ved hjælp af prædefinerede kurver baseret på solens reale position og ved hjælp af tid og koordinater opnås en mere realistisk styring af lyset. Denne styringsform gør sensoren på nuværende tidspunkt unik på KNX markedet.

Klima styring

Temperatur og Fugtigheds målingen giver mulighed for styring af varme, køl samt dugpunkts kontrol ved hjælp af den interne regulering.

Lyd sensor

Den indbygget lydsensor giver mulighed for et mere optimal dæknings område, i områder hvor sensoren normalt ikke kan se via infrarød detektering. Som noget nyt kan man udlæse decibel målingen, for at synliggøre støjgener og derved give mulighed for forbedring af arbejdsmiljøet.

LÆS også: Ny klimasensor fra 2CTRL
2CTRL ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger