Ny direktør hos Lindab skal fortsætte digital og bæredygtig udvikling

Efter flere års vækst skifter én af landets førende leverandører til byggeriet, Lindab A/S, ud på direktørposten. Heino Juhl tiltræder som ny administrerende direktør, hvor han skal fortsætte virksomhedens digitale og bæredygtige udvikling. Han overtager posten efter Mette Brøndum, der fortsætter i rollen som direktør for Salgs Region Vesteuropa.

Heino Juhl er per 17. maj tiltrådt som ny administrerende direktør for Lindab A/S, der fra hovedkontoret i Haderslev beskæftiger mere end 500 medarbejdere.

46-årige Heino Juhl, der kommer fra en stilling som HR- og marketingchef hos Lindab skal fremover stå i spidsen for virksomhedens videre arbejde med digitalisering og bæredygtighed med mennesket i midten.

”Det, der er fantastisk ved Lindab er, at vi er en meget robust virksomhed med en stærk kultur, der bunder i vores kerneværdier. Vi har en stærk relation ud til vores kunder, som er opbygget gennem mange år af vores dygtige organisation. Den relation vil vi altid have respekt for, og det er med kundens succes som målsætning, at vi arbejder dedikeret med digitalisering og bæredygtighed,” siger Heino Juhl, ny administrerende direktør i Lindab A/S.

Bygger bro mellem medarbejdere og marked

I sin tid som HR- og marketingchef har Heino Juhl haft særligt fokus på at øge kendskabet til Lindabs produkter i markedet, styrke Lindabs brand og samtidig bevare høj trivsel og motivation blandt medarbejderne. Det fokus har blandt andet ført til indførelsen af en kundeundersøgelse, Lindab Lytter, og en Great Place to Work-certificering, som én af landets bedste arbejdspladser.

En stærk kulturbærer

I sin tid som HR- og marketingchef har Heino Juhl arbejdet tæt sammen med Mette Brøndum, der har stor tiltro til sin afløser.

”Jeg er glad for at give stafetten videre til Heino, som er en stærk kulturbærer med stor forståelse for forretningen. Med sit kommercielle, strategiske og samlende mind-set skal han videreføre Lindabs udvikling mod at blive en endnu mere moderne virksomhed, hvor bæredygtighed, digitalisering og mennesker er højt på agendaen,” siger Mette Brøndum.

Skarpt fokus på opkøb og nye forretningsområder

Mette Brøndum har sideløbende med rollen som administrerende direktør for Lindab A/S også haft ansvaret som regionsdirektør med overordnet ansvar for Region Vesteuropa. En region som de seneste år har oplevet vækst. En række opkøb i England og Irland samt en positiv udvikling i Benelux og Danmark har medført et øget behov for fokus.

”Lindab vokser på alle fronter, og jeg glæder mig til at kunne rette min fulde opmærksomhed mod arbejdet i salgsregionen, hvor vi fortsat vil have fokus på nye forretningsområder og opkøb samt at sikre, at vi tænker bæredygtighed og digitalisering i alle lande,” siger Mette Brøndum.

LÆS også: Lindab – Byggematerialer fra tidligere skole genanvendes i nyt boligbyggeri
Lindab's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *