Universal Robots udnævner PPS A/S som certificeret integrator

Farma-specialisten PPS A/S udnævnes nu som officiel Universal Robots-certificeret integrator, CSI, i Danmark. Dermed kan virksomheden dokumentere sin ekspertise over for sine kunder og sikre dem adgang til de mest opdaterede løsninger og den nyeste viden.

Farma-branchen er præget af høje krav til sporbarhed og dokumentation. Det er derfor en stor styrke for proces- og automationshuset PPS med hovedsæde i Birkerød, at virksomheden nu er udnævnt til officiel Universal Robots-Integrator, såkaldt CSI. PPS leverer produktions-, pakke- og automationsløsninger til kunder, som ofte skal håndtere varierende batchstørrelser med en høj grad af fleksibilitet, og certificeringen åbner nye perspektiver.

– Vi er begejstrede og stolte over anerkendelsen fra Universal Robots. Udnævnelsen som certificeret integrator giver vores kunder en stor tryghed i forhold til kompetencer og dokumentationskrav gennem hele leverandørkæden. Som officiel Universal Robots CSI kan vi dokumentere vores kompetencer inden for UR-teknologierne, og udnævnelsen betyder endvidere, at vi har direkte adgang til at trække på kompetencerne i UR’s organisation. Certificeringen er en klar blåstempling, som kan åbne nye muligheder på vores markeder i Danmark, Norge og Sverige, siger Søren Pedersen, CEO og salgsdirektør i PPS og fortsætter:

– Vi ser en tendens hos vores kunder mod flere ordrer med mindre batchstørrelser. Det driver en højere grad af automatisering og implementering af inline print- og etiketteringsløsninger for at sikre en høj effektivitet på produktions- og pakkelinjer. Her ser vi et kæmpe potentiale for cobots, da de er yderst fleksible og hurtige i omstillingsfasen, og udnævnelsen kan derfor styrke os som automatiseringspartner i hele norden.

PPS har arbejdet med automation i 15 år i Danmark, Norge og Sverige. Ud over en stærk position inden for farma og medico leverer virksomheden også til fødevare- og fremstillingsvirksomheder. Virksomheden ser ifølge Søren Pedersen også et stort automatiseringspotentiale inden for forskning og udvikling, da cobots kan tilbyde stor præcision og repeterbarhed ved håndtering af prøver og produkter. For at imødekomme den store efterspørgsel efter automationsløsninger har PPS etableret en dedikeret division, som skal fokusere på automationsopgaver og implementering af robotter under navnet PPS Automation.

Universal Robots anerkender PPS for viden og kompetencer

Hos Universal Robots er landechef og salgschef i Danmark, Michael Hjertebjerg, tilfreds med at kunne udpege PPS som certificeret integrator.

– PPS har arbejdet dedikeret med at sikre sig de nødvendige kompetencer. Det er derfor en fornøjelse at kunne udnævne PPS som CSI. Med certificeringen får virksomheder inden for farma, medico, forskning og fødevarer nu adgang til en automatiseringspartner, som kan dokumentere sine UR-kompetencer på alle niveauer. Med øget globalisering og regulativt fokus på de markeder, som PPS opererer i, forventer jeg, at certificeringen vil være en stor styrke for både PPS og UR, siger Michael Hjertebjerg.

Udnævnelsen af PPS til certificeret Universal Robots system integrator (CSI) skete 15. maj 2021, og blev foretaget af Michael Hjertebjerg fra Universal Robots Danmark. Udnævnelsen sker i samarbejde med BILA, som er distributør af UR-cobots i Danmark, og BILA´s kunder vil således også drage fordel af adgangen til en certificeret integrator.

LÆS også: Universal Robots forbedrer UR10e-løfteevne med 25 procent
Universal Robots A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *