Spirax Sarco Engineering plc anerkendt som klimaleder af Financial Times

Vi er meget glade for, at Spirax Sarco Engineering plc er blevet anerkendt som klimaleder af Financial Times. Vi føler os forpligtede til at fremskynde vores bestræbelser på at reducere drivhusgasemissioner og nå vores mål om nul-emission.

Vi vil fortsætte med at arbejde på en meningsfuld og positiv ændring i vores egen drift. I samarbejde med vores kunder, forsyningskæde og samfund vil vi medvirke til en mere effektiv, sikker og bæredygtig verden.

Se Europas klimaledere 2021.

Læs mere om hvordan Spirax Sarco bidrager til en bæredygtig verden.

LÆS også: Spirax Sarco – Fjernelse af kondensat i dampsystemer
Spirax Sarco Denmark's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *