Lemvigh-Müller – Ny, suveræn rullekæde på hylderne

EXL kæden fra Donghua er en ny rullekæde i overlegen kvalitet og med høj præcision – ideel til et utal af applikationer.

Med den nye rullekæde i kædesortimentet kan vi hos Lemvigh Müller tilbyde den bedst mulige kvalitet til en god pris. EXL kæden er designet, fremstillet og testet, så den har uovertruffen nøjagtighed og ydeevne under vanskelige forhold, og rullekæden har bedre slid- og træthedsmodstand samt større præcision end vores sortiment af standard kvalitets rullekæder.

EXL kæden: Større holdbarhed og længere levetid

Nye, hærdede shot-peened taljeplader giver øget træthedsstyrke, og den sømløse koldsmedede massive bøsning og rulle sikrer fuld kontakt mellem stift, bøsning og rulle. De cylindriske dele i kæden er optimeret, så de forbedrer glidekontakten. Alt sammen med til at øge holdbarheden og forlænge levetiden. Kæden er pre-smurt med et højtydende syntetisk smøremiddel, så den kan klare høj belastning under vanskelige forhold.

Specielt udviklet til Easy-Break teknologi

Den nye EXL kæde inkorporerer Donghuas unikke Easy-Break-teknologi, så det er let at monterer og demonterer kæden på stedet ved hjælp af Donghua kædeværktøjer. Rullekæden er testet med 40-50% af brudbelastningen. Den kan matches parvis, og ved kædelængder over fem meter kan vi levere kæden matchet og mærket til montering i rækkefølge.

Se Leverandører af Rullekæder her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *