LanTEK IV kabelcertificerer sætter ny standard

Med Trend Networks’ LanTEK IV certificeringstester fra Elma tager det bare syv sekunder at teste og gemme helt op til Cat. 6A.

Der er både tid og penge at spare med Elmas nye kabelcertificerer fra Trend Networks. LanTEK IV rummer teknologi, som giver en ny og unik måde at teste på – hurtigere og smartere.

Den hurtigste certificeringstester på markedet

Med den intuitive brugerflade på den højtopløselige touchskærm tager det kun få sekunder at foretage og gemme en test med LanTEK IV. Med sin forbedrede funktionalitet certificerer testeren links op til Cat 8.1 og 8.2, herunder TCL og Resistance Unbalance. LanTEK IV kan desuden teste op til 3000MHz, så der er plads til fremtidige godkendte ISO- og TIA-teststandarder. Som noget nyt er der mulighed for at få kalibreret certificeringstesteren lokalt hos Elma i Danmark i løbet af få dage – og spare ventetiden på forsendelse til laboratoriet i England.

Banebrydende linkadapter sparer tid

Den patenterede VisiLINQ™ permanent linkadapter giver mulighed for at starte en test og se godkendt/fejl samt om der er forbindelse til remote-enheden uden at skulle kigge på testeren. Dermed kan teknikeren ’work smarter, not harder’, spare tid og øge produktiviteten. RJ45-spidsen på VisiLINQ™ Permanent Link-modulerne kan også erstattes på stedet, som det er kendt fra den tidligere generation af certificeringstesteren, LanTEK III.

Effektivt arbejde og samarbejde i skyen

Med LanTEK IV følger også en ny cloud-løsning med gratis lagerplads. Trend AnyWare Cloud er browserbaseret og kan tilgås fra både PC, Mac, Android og iOS enheder. Cloud-løsningen gør det enkelt at holde styr på tests, lave og dele rapporter med fx vedhæftede videoer og billeder, sende testopsætninger til testere og yde support via team viewer. Og skulle man mod forventning have valgt den forkerte standard, kabel kategori eller begge dele, kan man recertificere uden at skulle ud og teste igen. Endelig gør cloud-løsningen samarbejdet mellem projektledere og feltteknikere enklere i dagligdagen.

Se Leverandører af Testudstyr her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger