Elma Instruments – Innovativt serviceinstrument

Systronik CAPBS, gør din hverdag nemmere, uanset om du er servicetekniker, eller skal udføre kontrol.

Tyske Systronik har i mere end 33 års erfaring inden for målinger. Systronik har designet CAPBS som er et plug&play instrument, der er kompatibelt med Android og IOS via bluetooth. Med CAPBS kan du foretage lige præcis de målinger som du har brug for i din dagligdag, og med det modulære system kan du tilpasse CAPBS til dine behov, og udføre alt fra vandkvalitets-test, til gasdetektering og meget mere.

Målinger kan vises direkte på mobilen, eller CAPBS device. Har man udført målinger der viser en graf, kan man nemt ekspor-tere filen til excel, og sørge for alt udført arbejde er dokumenteret og sendt til kontoret, eller kunden via appen, inden man er kørt fra kundens adresse.

Systronik CAPBS kan måle med sine forskellige applikationsspecifikke sensorer indenfor, tryk, temperatur, luftkvalitet, gasde-tektering, ventilation, luftfugtighed, og vandkvalitetsanalyse. Systronik CAPBS kan også arbejde sammen med alle systronik blueline instrumenter via bluetooth, som foreksempel Bluelyzer til røggasanalyse og kan derved gøre jobbet smartere. Med Systronik får man et universalt måleinstrument, som er fleksibelt plug&play og med en god nøjagtighed på de enkelte målin-ger, med de applikationsspecifikke sensorer der er designet til hvert deres formål, så der ikke bliver gået på kompromis med målingerne.

Appen (android og IOS), gør det muligt at få et nemt visuelt billede, både med live visning af målinger, men også til efterføl-gende rapporter, som kan sendes med de fleste standard kommunikationsmuligheder på telefonen. Såsom mail, og whatsapp.

Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

LÆS også: Protimeter og Elma Instruments er eksperter i fugtmåling
Elma Instruments A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *