Air Liquide – Sammen med vores kunder tester vi nye idéer inden for køling, frysning og emballering af levnedsmidler

Har du en idé, du vil teste eller et pilotprojekt i gang?

I vores lokaler på Foodhills i Bjuv tester og udvikler Air Liquides levnedsmiddeleksperter nye idéer sammen med vores kunder. Der er adgang til procesudstyr, gas og kryogene frysetunneler og frysere samt udstyr til emballering af levnedsmidler i modificeret atmosfære  (MAP). Vi udfører også test på stedet hos vores kunder.

Kort om Foodhills i Bjuv
Foodhills er et center for cirkulær levnedsmiddelproduktion og et mødested for virksomheder og organisationer med levnedsmiddeltilknytning. Produktion, forskning, pilotforsøg, seminarier m.m. finder sted her. Air Liquide har været medlem siden 2018. Du finder Foodhills i Bjuv, Skåne, kun 50 minutters kørsel fra Malmö og ca. 90 minutter fra København.

Læs mere om Foodhills.

Se leverandører af gasser her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *