Layher – Renoveringsarbejde under drift – med Allround Bro Systemet

For at renovere en kontorbygnings facade, skulle der monteres stillads på hele facaden. For at arbejdet kunne foregå hensigtsmæssigt og sikkert, var der behov for at holde den travle hovedindgang fri for stillads. De specielle tekniske udfordringer bestod af: 20 meters frit spænd, samt høj bæreevne af spændet for at understøtte det ovenstående facadestillads i 8 felter, og med en nyttelast/materialelast på 300 kg/m2.

Løsningen: Høj-styrke Allround Bro System. Broen kunne formonteres sikkert på jorden og efterfølgende løftes hurtigt på plads med kran. Den understøttende konstruktion bestod af: Allround Højlast-tårne. Til det øvrige facadestillads valgte montørerne at anvende Blitz rammestillads: hurtigt og fleksibelt, takket været dets supplementære komponenter. Med andre ord gav det økonomisk mulighed for en specialtilpasset løsning, så som et repostrappetårn som adgangsvej, opbygget af standardkomponenter.

Med Allround Bro Systemet var stilladsentreprenøren i stand til at lave et frit spænd over den travle indgang til kontorbygningen uden problemer. Den midlertidige konstruktion blev samlet sikkert på jorden og monteret hurtigt med kran oven på Allround Højlast-tårnene. Dette betød at indgangen kun var lukket i kort tid.

LÆS også: Layher – Et vellykket stilladsprojekt
Layher ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *