Layher – Et vellykket stilladsprojekt

En kombination af integreret stilladssystemløsning, digital planlægning og professionel montage = vellykket stilladsprojekt

Domkirken i den ungarske by Esztergom gennemgår for tiden en omfattende renovering.

Det gav særlige tekniske udfordringer for det stilladsfirma som havde fået til opgave at opbygge stilladset i den imponerende kuppel. For at kunne holde den fredede bygning åben for besøgende, var det ikke muligt at bruge et standard rumstillads. Løsningen var en kombination af en integreret systemløsning, digital planlægning ved hjælp af Layher SIM (Stillads Informations Modellering) kombineret med professionel og hurtig montage. For at undgå problemer med opbygningen af stilladset leverede Layhers ingeniører support med en detaljeret digital 3D-plan fra LayPLAN CAD.

Den integrerede løsning blev udviklet sammen med stilladsfirmaet og deres kunde: Som støttekonstruktion for arbejdsstilladset konstruerede man brobygninger bestående af Allround brodrager. Ovenpå disse havde man i 90° vinkel tilføjet Allround FW-gitterdragere. Takket være den statiske og dimensionelle integration i Allround-stilladset kunne man uden problemer ovenpå støttekonstruktionen opbygge arbejdsstilladset af Allround standardelementer – med tilpasning til kuppelformen. Stilladsteamets montage-knowhow har dog også bidraget væsentligt til projektets gnidningsfrie gennemførsel. Takket være deres mangeårige erfaring, sørgede montørerne for sikkert, og frem for alt hurtigt, at få opbygget stilladset i 34 meters højde.

LÆS også: Allround-Systemløsning og Layher SIM er nøglen til succes
Layher ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *