Sikre aftapnings- og emballeringsprocesser med glatte motorer fra NORD

For at opfylde de strenge hygiejnekrav i fødevare- og emballageindustrien tilbyder NORD DRIVESYSTEMS robuste og holdbare drev i et wash-down-design.

De kompakte IE4-gearmotorer fra NORD med en glat og let vaskbar overflade og en monteret NORDAC BASE SK 180E-frekvensomformer anvendes fx i transportbånd i fødevaresektoren. De glatte og hygiejniske motorer i wash-down-design er specielt designet til nem rengøring. Desuden overbeviser de med deres pålidelighed, skalerbarhed og fleksibilitet. De er ydermere uden ventilator og bidrager derfor ikke til spredning af bakterier.

Takket være beskyttelsesklassen IP66 er drevene på alle sider beskyttet mod indtrængen af støv, berøring og kraftige vandstråler. Anvendelse af energibesparende trefasede motorer med effektivitetsklasse IE4 giver høj effektivitet med lave driftsomkostninger. De kompakte drev har også en høj effekttæthed og sikrer jævn drift.

NORD tilbyder et modulsystem bestående af motorer, gearenheder og drevelektronik til hygiejniske løsninger, som kan tilpasses præcist til et bestemt formål.

LÆS også: NORD – en stærk og pålidelig partner under pandemien
NORD Drivesystems A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *