Granzow præsenterer nye oliesmurte skruekompressorer fra COMPAIR

Premium-serien, der findes i modellerne 90 kW, 110 kW og 132 kW, kombinerer en on/off-kompressor med IE4-motorer. Dette skaber et system, der leverer energieffektivitetsforbedringer på 2,3 procent sammenlignet med standardmodellerne.

Et grønnere alternativ
Når virksomheder over hele verden stræber efter at implementere stadig mere bæredygtige strategier og udstyr for at reducere miljøpåvirkningen af deres aktiviteter, kan den nye premium-serie hjælpe dig med en langvarig og energieffektiv investering. Sammenlignet med et antal af alternative generiske brands har CompAir påvist fem procent større energieffektivitet samt en ydelse op til 12 procent højere. På bundlinjen betød det en energibesparelse på 27.600 kr./året.

Reduceret strømforbrug & længere levetid
De nye modeller har en ny patenteret reguleringsventil, som automatisk regulerer olieindsprøjtninger og udledningstemperatur i henhold til miljøforholdene. Dette reducerer ikke kun strømforbruget, men det eliminerer også risikoen for kondensat og korrosion i systemet. Det hjælper også med at bevare oliens effektivitet gennem kompressorens levetid, hvilket reducerer enhedens samlede omkostninger.

10 års garanti
Premium-modellerne inkluderer også en forbedret luftende. CompAir, der altid er garant for absolut kvalitet, er så sikre på deres design at de lægger hovedet på blokken og tilbyder dig op til ti års (eller 44.000 timer – hvad end der kommer først) garanti på luftenden. Luftenden, der er hjertet i kompressoren, har også fået større indløb og udløb, der er med til at forbedre luftstrømmen og reducere trykfaldet.

Kompatibel med iConn
“Industri 4.0” har skabt en øget efterspørgsel fra kunder om muligheden for at dele og analysere data om drift. Premium-serien understøtter iConn, der er CompAirs digitale analyseplatform til at hjælpe med at informere om og optimere dit brug af trykluft, samt et brugervenligt touch-screen-kontrolsystem, der giver en række indsigtsfulde overvågningsmuligheder.

LÆS også: Granzow – Nye luftfiltre med øget energibesparelse
Granzow A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *