Strenometer – COATMASTER 510 XXL

Filmapplikator & tørretidsmåler med ekstra opstrøgslængde

Strenometer ApS er glade for at kunne præsentere en nyhed fra tyske Erichsen GmbH.

Da Erichsen i sin tid lancerede deres filmapplikator & tørretidsmåler COATMASTER 510 i en længere XL-version, blev den en kæmpe succes.

Nu har de netop gentaget succesen ved at introducere COATMASTER 510 XXL, der er en ekstra lang version med en opstrøgslængde på helt op til 1.500 mm – naturligvis med den samme store nøjagtighed og fremragende gentagelighed som de øvrige modeller.

COATMASTER 510/510 XL/510 XXL er kompakte motoriserede kombi-instrumenter, der med det rette tilbehør fungerer både som en højpræcisionsfilmapplikator og en tørretidsmåler med hvilken man i overensstemmelse med DIN 53 150 kan bestemme tørhedsgraden og udføre komparative tørretest.

Model 510 drives af en mikroprocessorstyret, fint differentieret stepmotor, der garanterer en ekstremt regelmæssig gennemførelse samt en fremragende gentagelighed for alle indstillede processer.

Model 510 og 510 XL har en opstrøgslængde på hhv. 400 og 800 mm. Hvis længden er en væsentlig faktor, kan man desuden på forespørgsel få fremstillet specielle løsninger.

Yderligere information om COATMASTER 510 XXL kan hentes hos:

Strenometer ApS, Kongevejen 213, 2830 Virum, 45 95 07 00, salg@strenometer.dk

LÆS også: Strenometer – Alsidig ridsehårdheds- og gittersnittester
Strenometer ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger