Strenometer – Alsidig ridsehårdheds- og gittersnittester

Nu med mulighed for styring via app på smartphone eller tablet.

Strenometer er glade for at præsentere en ny smart version af ridsehårdhedstester 430 P fra Erichsen Gmbh & Co KG: Model 430 P-Smart.

Ridsehårdhedstester Erichsen model 430 P-Smart er et motordrevet universalinstrument til forskellige test af malede overfladers og plastoverfladers modstandsdygtighed overfor ridse- og snitbelastninger.

Ridsehårdhedstester model 430 P-Smart er specielt designet til vedhæftningstest (efter gittersnitmetoden, i overensstemmelse med alle gængse normer) samt specielle test af plast efter Opel (ridsebestandighed og skriveeffekt). Enkelt-ridser og parallelle snit samt (hvis prøveemnet drejes 90°) gittersnit kan laves på prøveplader af forskellige tykkelser. Grundapparatets mange indstillinger og det brede sortiment af prøveværktøj gør det muligt at udføre disse og andre test.

Ridsehårdhedstester model 430 P-Smart fås i fire versioner med manuel eller motordreven trykjustering og drejning af prøveplader. På den manuelle version er det nemt at justere testbelastningen til det nøjagtige tryk, mens instrumentet med motordreven trykjustering giver den ekstra fordel at man kan gennemføre en prøvekørsel med gradvis stigende tryk.

Ridsehårdhedstester Erichsen model 430 P-Smart reducerer arbejdsbyrden væsentligt i forbindelse med serietest. Testresultaterne er reproducerbare og entydige. Maskinen er som standard udstyret med et beskyttelseslåg, og enheden betjenes på et touchpanel (automatisk menunavigation). Instrumentets innovative, optimerede kontrolkoncept muliggør betjening, indstilling, dokumentation og datastyring via smartphone eller tablet ved hjælp af en gratis app.

Yderligere information om Ridsehårdhedstester 430 P-Smart kan hentes hos:
Strenometer ApS, Kongevejen 213, 2830 Virum, 45 95 07 00, salg@strenometer.dk

LÆS også: Strenometer – Ekstremt præcis automatisk filmapplikator
Strenometer ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *