Udglat overflader med AquaNife

AquaNife vandpoleringskabiner er eminente til at udglatte overflader, og give en fantastisk finish. Dette sker uden, at delen bliver skjoldet, ændrer dimensioner eller får fjernet materiale, helt støvfrit og miljøvenligt. En anden fordel er, at mediet ikke bliver indlejret i blødere metaller såsom, aluminimum, messing og bronze.

AquaNife vandpoleringskabiner findes i forskellige størrelser, alt efter hvad der skal vandpoleres og hvad problematikken er, så ønsker du at få inspiration til, hvordan i kan effektivisere jeres hverdag med en vandpoleringskabine? Så kontakt os i dag på + 45 40 34 13 25 til en uforpligtende snak.

AquaNife ApS

Peder Wessels vej 21
5220 Odense SØ
Tlf.: 40 34 13 25
E-mail: st@aquanife.com

www.aquanife.com – webshop

AquaNife ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *