ZEISS #measuringhero Award 2021 er tilbage

Og vi leder efter alle de helte, der dagligt medvirker til at sætte nye standarder og rekorder indenfor måleteknik! Du kan som måleteknikker deltage i op til otte nye spændende kategorier og vinde en særlig tilrettelagt rejse til Storbritannien. Er du blandt vinderne kan du glæde dig til en individuel endags metrologi-træning med de førende ZEISS-eksperter samt en uforglemmelig Formel 1-oplevelse hos Williams Racing.

De otte kategorier er opdelt som følgende:

  1. Customer Loyalty Reward
  2. Efficient Measurement Individual Component
  3. Efficient Measurement Process Set-up
  4. Perfect Measuring Room
  5. Creative Fixturing
  6. Most Exotic Particle Image
  7. Smoothest Surface
  8. Fascinating X-perience

Er du den mest passionerede fan, den hurtigste måletekniker, har det mest perfekte målerum, har været kreativ omkring en kompleks opgave og meget mere, så tilmeld dig inden den 30. juli i den kategori, der passer til din ekspertise HER

LÆS også: ZEISS Innovations Rocks 2021 er tilbage den 8. juni!
ZEISS Industriel Måleteknik's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *