SOLECTRO – LPKF’s ProtoFlow S4 velegnet til blyfri lodning

LPKF’s ProtoFlow S4 er en ekstremt brugervenlig konvektionsovn, der er velegnet til blyfri SMD-lodning og er passende til printkort op til 320 x 220 mm.

ProtoFlow S4 er kompakt og passer til blyfri RoHS-kompatibel lodning. Det store vindue i døren gør det muligt at kontrollere processen. Afhængigt af det anvendte lodde, kan du lagra de optimale procesparametre i den integrerede software.

Ud over at have foruddefinerede procesprofiler, kan brugerdefinerede temperaturprofiler og procestider frit indstilles i softwaren. Disse kan lagre som brugerdefinerede profiler. Aktiv afkøling i slutningen af ​​loddeprocessen, hvor kammeret er lukket, forhindrer ukontrollerede temperatursvingninger i materialet. Du kan nemt forbinde en udsugning via en bestemt åbning for at tage sig af procesrelaterede lugte eller gasser. Fire termoelementer overvåger varmefordelingen i selve proceskammeret og styrer de infrarøde varmeelementer separat øverst og nederst i kammeret. Ved hjælp af en ekstra temperaturføler, der kan placeres frit, kan kritiske områder overvåges direkte på printkortet. PCB-kredsløbets lave vibrationsmontering i proceskammeret understøtter behandlingen af ​​dobbeltsidede kredsløb.

Se Leverandører af Konvektionsovne her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *