Hydra-Teknik udvider med nyt værksted på havnen i Thyborøn

Som led en i mission om at fordoble deres aktiviteter i 2021, har smede- og hydraulik-virksomheden Hydra-Teknik åbnet nyt værksted og lager på havnen i Thyborøn. Udvidelsen er med til at sikre virksomheden en konkurrencedygtig position, hvorfra den fortsat kan imødekomme markedets stigende krav til kvalitet og fleksibilitet.

Siden marts 2017, hvor Kim Stagis og Thomas Andreassen stiftede Hydra-Teknik ApS, er det gået stærkt for virksomheden, der er specialiseret i hydraulikservice inden for marine, offshore og industri. Med en stejl vækstkurve og nuancerede opgaver fra kunder, der kræver et højt niveau af fleksibilitet, besluttede de to ejerledere ultimo 2020, at virksomheden skulle udvides med et nyt værksted og lager på havnen i Thyborøn. Da virksomheden før udelukkende har drevet sine aktiviteter fra to servicebiler og en arbejdscontainer, øger det nye værksted og lager nu virksomhedens fleksibilitet, idet der nu lagerføres en lang række komponenter, og at virksomheden nu selv har mulighed for at producere slanger, tanke, stålkonstruktioner, svingkraner og HPU’er, bukke hydraulikrør og servicere alle former for hydraulisk udstyr. På denne måde vil Hydra-Teknik fremover kunne agere hurtigt på de krav til kvalitet og fleksibilitet, der løbende udvikler sig i markedet.

Det nye værksted består hovedsageligt af et hydraulikværksted, et smede- og montageværksted, et lager samt et kontor. Hydraulikværkstedet anvendes til produktion og service af hydraulisk udstyr samt godkendelse og test af løftegrej og faldsikringsudstyr, mens der i smedeværkstedet produceres alt fra beslag til hydrauliktanke, svingkraner og stålkonstruktioner. På lageret opbevares et stort udvalg af slanger, fittings, rør, ventiler, filtre, løftegrej og faldsikringsudstyr, som gør det let for virksomheden at reagere hurtigt på forespørgsler. På kontoret arbejdes der med design og dimensionering af hydrauliske systemer, hvor virksomheden forbereder og skræddersyer serviceplaner til sine kunder.  Forventningerne til det kommende år er en fordobling af virksomhedens aktiviteter, hvor virksomhedens arbejde i Danmark vil blive styrket gennem det nye værksted og lager.

Udover at have fået nyt værksted og lager, er virksomheden i maj 2021 blevet autoriseret til at godkende og servicere kraner og løfteudstyr på skibe. Ydermere er Hydra-Teknik i færd med at udvikle et system, der faciliterer online overvågning af hydrauliksystemer, ligesom virksomheden for øjeblikket arbejder på et nyt kvalitetsledelsessystem, der forventes at blive certificeret i den nærmeste fremtid.

Hydra-Teknik ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.