Leuze – Conveyor-sensorsystemklar til brug

Leuze lancerer et innovativt monteringsbeslag til deres 25C-sensorer, som sparer både tid og penge for producenter af conveyorsystemer.

Sensoren og beslaget er designet til sikker registrering af paller og leveres som et samlet sæt med mulighed for enkel formontering på conveyorsystemet hos producenten, hvilket ellers traditionelt udføres på stedet under fasen med montering og idriftsætning af systemet.
Passer perfekt til montering under conveyorbanerne.

De nye innovative monteringsbeslag er specifikt designet til at passe til sensorer i 25C-serien. Det betyder, at producenten af conveyorsystemet kan montere sættet med sensor og beslag inde i conveyoren og således beskytte det mod eventuelle skader. Beslagets indbyggede skrå front afhjælper snavs etc. i at blive liggende, når det falder ned. Derved kræves mindre rengøring og vedligeholdelse end ved systemer, hvor der anvendes standard fotoceller. 

LÆS også: Leuze – Mere sikkerhed i barske miljøer
Leuze electronic Scandinavia ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *