KONE A/S er blevet medlem af Green Building Council Denmark

Sammen med 486 andre medlemmer fra byggebranchen ønsker vi i KONE at bidrage til en bæredygtig byudvikling i Danmark og udbrede bæredygtighedsstandarden DGNB.

I denne uge blev KONE A/S optaget som medlem af Green Building Council Denmark, som er en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for at udbrede bæredygtighed i den danske byggebranche. En af foreningens primære funktioner er at certificere bæredygtigt byggeri efter DGNB-certificeringsstandarden.

Et kvalitetsstempel på bæredygtighed
I Danmark er det tiltagende udbredt, at byggeriers bæredygtighed certificeres. I Europa er der fire førende internationale bæredygtighedsstandarder: BREEAM, LEED, HQE og DGNB. Det mest brugte i Danmark er DGNB, hvis kriterier stammer fra den tyske organisation DGNB (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen). DGNB-certificeringen udmærker sig ved at være innovationsfremmende, fremtidssikret og have fokus på totaløkonomien for et byggeprojekt. Det vil sige, at der også tages højde for, om bygningen kan vedligeholdes på en bæredygtig måde.

KONE A/S er blevet medlem for at styrke relationen med bæredygtige partnere i byggeindustrien
I KONE A/S har vi valgt at blive medlem af Green Building Council Denmark for at styrke vores partnerskab med andre aktører, som også ønsker at fremme bæredygtigt byggeri i Danmark. Louise Harders, Sales Manager for Nybyggeri i KONE A/S ser frem til, at KONE A/S kan bidrage positivt til foreningens arbejde:

”I KONE Danmark ser vi frem til at få en aktiv rolle i Green Building Council Denmark, og ser det som en god mulighed for at bringe vores strategi til live ved at skabe bæredygtig succes sammen med vores kunder. Vores medlemskab giver os mulighed for at deltage i forum med ambitiøse aktører i den danske byggeindustri. Samtidigt ønsker vi også sammen med de 486 andre medlemmer at udbrede bæredygtighedsstandarden DGNB i Danmark”.

Bæredygtighed i KONE
I KONE har vi en stor rolle at spille i forhold til at gøre byer og bygninger mere bæredygtige. Vi leverer løsninger og services, der hjælper vores kunder med at nå deres mål for miljøeffektiviteten i hver enkelt fase af deres bygnings livscyklus – fra design og opførelse til vedligeholdelse og modernisering. KONEs bæredygtige løsninger som de cloud-forbundne KONE DX-elevatorer og vedligeholdelsesløsningen KONE 24/7 Connected Services kan spille positivt ind på et byggeprojekts samlede bæredygtighedsscore og bidrage til, at et byggeprojekt opnår DGNB-certificeringen.

KONE har sat ambitiøse mål for at reducere udslip af drivhusgasser frem til år 2030. Som den første i branchen skal KONE være en helt CO2-neutral virksomhed i 2030.

LÆS også: KONE får atter topkarakter af prestigefyldt international bæredygtighedsorganisation
KONE A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *