Hercules Fundering – Solidt fundament til Danmarks største rutsjebane

Danmarks største rutsjebane rejser sig til næste år fra skovbunden i Fårup Sommerland. Navnet er Fønix og bliver ubetinget den hurtigste ’fugl’ i alle danske skove med en topfart på 95 kilometer i timen. Forlystelsen skal stå klar allerede til påske. Derfor arbejder Hercules Fundering på højtryk med at skabe fundamentet til den kommende rutsjebane, blandt andet med hjælp fra en af landets største boremaskiner – vores LB36 XL-410.

Hercules Fundering udfører projektet for Vennelyst A/S og skal alt i alt bore 167 pæle, som er op til 9,1 meter lange med en diameter på mellem 1,3 og 1,65 meter.

Rutsjebanen bliver 40 meter høj, mere end 900 meter lang og er samtidig den rutsjebane med mest såkaldt airtime – oplevelse af vægtløshed – i Skandinavien med 14 forskellige elementer som drop, loops og twists.

LÆS også: Grundvandssænkning bliver et fokusområde for Hercules Fundering
Hercules Fundering's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *