LINAK – Det er helt naturligt – en håndbetjening, der sender alle de rigtige signaler

Når kunderne efterspørger naturlig æstetik og en bæredygtig profil, sender den nye håndbetjening LINAK HC10 Eco til elevationssenge alle de rigtige signaler. Den har et naturligt udseende, føles naturlig at røre ved og giver derved den kolde teknologi et strejf af varme. Samtidig opfylder den alle forventninger til bæredygtig æstetik. Huset på HC10 Eco er fremstillet af et kompositmateriale, der består af 50% genbrugt affaldstræ fra savværker. Dette reducerer brugen af plast under produktionen, og betjeningen er designet til at blive genbrugt, når tiden kommer.  Du får naturligvis samme uovertrufne funktionalitet som med den eksisterende HC10 betjening.

Naturen som inspiration

Design inspireret af naturen har været et tilbagevendende tema i trendmagasiner de seneste år. Vi ved, at det ikke er gået møbeldesignernes næse forbi. Kunderne efterspørger mere miljøvenlige løsninger, som både afspejler en bæredygtig tilgang og tilføjer et naturligt udtryk til indretningen af deres hjem.

HC10 Eco giver producenter mulighed for at demonstrere deres miljøvenlige profil, samtidig med at de rammer plet i forhold til den naturlige tendens.

Håndbetjeningen HC10 Eco fra LINAK set forfra

Mindre plast, minder om træ

Det hus, som den nye håndbetjening HC10 Eco er bygget op om, er fremstillet af et polypropylen-kompositmateriale. Dette reducerer brugen af plast under produktionen og kan sendes til genbrug via den relevante affaldsstrøm, når tiden kommer. Huset er fremstillet af affaldstræ fra savværker, der forarbejder PEFC-certificeret træ. Produktet minder endda om træ.

Bæredygtigt og i tråd med tidens tendenser

Trækompositmaterialet, som huset på HC10 Eco er fremstillet af, har en umiskendelig naturlig signalværdi, der afspejler produktets bæredygtige rødder og samtidig er i tråd med aktuelle designtendenser, som trækker i retning af mere naturlige, taktile materialer. Det er endda muligt at ændre den naturlige standardfarve og derved skabe æstetiske løsninger, der matcher grønne sengemærker endnu bedre.

LÆS også: Linak – Farver ændrer verden – en trend ad gangen
LINAK Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *