NORD – Skræddersyede drevløsninger til lageranvendelser

Lageroperatører stiller høje krav til drevene i deres transportørsystemer. De skal være kompakte, meget tilgængelige og energieffektive. NORD tilbyder skræddersyede løsninger til denne branche

Ved hjælp af NORDs systemløsninger kan energiforbruget i transportørteknikken reduceres. Løsningen består af en IE5+ permanentmagnet-synkronmotor af den nyeste generation med høj effektivitet og en NORDAC ON-frekvensomformer. Omformeren er optimeret til lagerbrug: Den er udstyret med Ethernet-grænseflader og en programmerbar logikcontroller, hvilket gør den fuldt ud IIoT-kompatibel. Disse NORD-systemløsninger kan overvåges via tilstandsovervågning og har derfor en høj tilgængelighed.

Da IE5+ synkronmotorerne kan anvendes i et bredt frekvensområde, og Ethernet-dialekterne kan skiftes via parametre, kan antallet af drevversioner reduceres til et minimum. IE5+ motorer fra NORD er kendetegnet ved en høj overbelastningskapacitet og kan derfor designes, så de passer optimalt til netop det belastningsområde, de skal bruges til. Drevene kan kombineres med alle gear og den tilhørende drevelektronik fra NORD. Takket være plug&play-princippet kan de hurtigt installeres eller udskiftes.

Ud over løsninger baseret på IE5+ tilbyder NORD endnu et drivsystem til brug på lagre. Det består af en 87 Hz-motor med udvidet driftsområde, hvis 350 V-vikling er optimeret til drift med frekvensomformere. Det meget kompakte drev er særligt velegnet til brug i palletransportørteknik, overheadtransportører (posesorteringsanlæg), containertransportørteknik og kædetransportører.

LÆS også: NORD – DuoDrive: Det skræddersyede drevsystem til intralogistik
NORD Drivesystems A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *