ODU – Medico-stik godkendt efter IEC 60601-1

Porteføljen af ODU MINI-SNAP® konnektorer omfatter indsatser, der er specifikt udviklet til at overholde operatør- og patientsikkerhed i henhold til IEC 60601-1 (2 MOOP/ 2 MOPP). Det gør ODU MINI-SNAP® til førstevalget for enhver, der søger en cirkulær metal-konnektor til medicinsk anvendelse, hvor der er strenge krav til lækstrømme og isolationsafstande.

Godkendelsesproceduren for elektromedicinske produkter og systemer er yderst kompleks, blandt andet på grund af de tekniske krav i IEC 60601-1 standarden. Hvis man inddrager ODU allerede i starten af udviklingsprocessen, kan det reducere udviklingsomkostningerne og forenkle risikostyringsprocessen. Godkendelsesprocedurerne kan desuden speedes up, når komponenterne fra starten opfylder IEC 60601-1. Det er netop en fordel ved ODU’s program af standardprodukter.

ODU MINI-SNAP konnektorer har robuste metalhuse og elektromagnetisk skærmning, hvilket også er vigtigt inden for medico-elektronik. Konnektorerne fås i tre størrelser med høj mekanisk styrke og en lang række konfigurationsmuligheder. Indsatserne passer til ODU MINI-SNAP® konnektorserierne L og K. Produkterne kan rengøres til medicinsk hygiejnestandard i autoklaver op til 500 gange. De kan desuden leveres som kundespecifikke kabelsæt med eller uden silikone-omstøbning. Samme stik kan konfigureres som enten han eller hun (”reverse gender”). Nominel strøm er 7A. ODU har i forvejen to andre konnektorserier, der overholder IEC 60601-1, nemlig ODU MEDI-SNAP® og ODU MINI-MED®.

LÆS også: ODU AMC T – tre låsevarianter i én konnektor
ODU Denmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger