Trelleborg Healthcare & Medical – Din partner for livsændrende teknologier

>> Læs den nye Trelleborg Healthcare & Medical Brochure

Din partner for livsændrende teknologier

Tendensen til at miniaturisere bærbare, digitale og implanterbare medicinske enheder giver patienterne nye og livsændrende fordele. Det medfører også nye udfordringer i design- og fremstillingsprocesserne, der kræves til disse avancerede terapier.

Hertil kommer de stadig strengere regler og krav til medicinsk udstyr såvel som ønsket om at få ting på markedet hurtigt, og det er tydeligt, at industrien som fremstiller medicinsk udstyr kræver innovative partnere.

Hos Trelleborg Healthcare & Medical hjælper vi producenter af medicinsk udstyr gennem udviklingsprocessen fra koncept til færdigt produkt.

Vi indgår varige partnerskaber med kunder for at designe, udvikle, fremstille og markedsføre innovative løsninger til krævende medicinsk udstyr, bioteknologi og farmaceutiske applikationer.

Kunder stoler på, at Trelleborg er med til at reducere udviklingstiden fra koncept til markedsføring  gennem udvikling af prototyper, validering, masseproduktion, overholdelse af de strengeste kvalitetsstandarder med mere. Når varen er på markedet, sikrer vi pålidelige leveringer af høj kvalitet.

LÆS også: Trelleborg Sealing Solutions – Podcast – Insights and Beyond: Fælles sprog til kunstig intelligens
Trelleborg Sealing Solutions Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *