Norisol – Førende Isoleringsvirksomhed opruster i Midtjylland

Norisol har oprettet en afdeling i det midtjyske – tæt på Aarhus og har nu 8 afdelinger i hele Danmark.

Vores nye afdeling i Aarhus-området er nu færdigetableret og klar til at servicere kunder i det Midtjyske. Afdelingen vil primært koncentrere sig om isolering af HVAC-installationer for VVS, ventilation og industrikunder.

“Vi har fået en fantastisk start i vores nye Aarhus-afdeling, hvor vi både oplever en god efterspørgsel hos kunderne og har formået at tiltrække dygtige og erfarne medarbejdere fra lokalområdet.” Udtaler Regionsdirektør Daniel Lowe.

Og netop medarbejderne er nøglen til, at det nu er muligt at indtage et større geografisk marked i Jylland. Pt. er der 7 medarbejdere tilknyttet afdelingen, som alle er erfarne montører, der kan udføre alle standardopgaver indenfor VVS, ventilation og dertilhørende opgaver, som brandlukninger og spjældopgaver.

Hertil tilføjer Daniel Lowe: “Norisol er kendt for kvalitet, fleksibilitet og kundetilfredshed. Og derfor har vi også langvarige kunderelationer, som har fulgt os i årtier. Vi ser meget frem til at etablere nære kunderelationer i Midtjylland, som også kan vare længe. For os handler det om at have et godt partnerskab, hvor vi er fælles om projekterne og tager ansvar for at de bliver gennemført bedst muligt.”

Vores værksted i Fredericia står for fremstilling af aluminiums- og stålbeklædninger, som oftest leveres fra dag til dag.  Vi råder over alt moderne udstyr til forarbejdning af alle typer tyndplade.

Vi foretager også udskærings- og tilpasningsopgaver, som ikke kan klares mekanisk. Her træder vores dygtige medarbejdere på værkstedet til med en imponerende håndværksmæssig tilgang.

I spidsen for det erfarne hold i Aarhus står Projektleder Aage Dall, som har været i branchen i 28 år.

Aarhus-afdelingens adresse er: Høgemosevej 29, 8380 Trige.

Norisol A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.