Areco Profiles – Ny olieterminal på den nyetablerede kaj i Frederikshavn

Tag og facade i Areco Profiles stålpladebeklædning

Frederikshavns Havn vil bygge en ny olieterminal, som skal lejes og drives af Stena Oil, på den nye del af havnen. Olieterminalen kommer til at bestå af 11 lagertanke, og med en samlet kapacitet på 74.400 m³ til maritime produkter og spulevand bliver anlægget Skandinaviens største. Derudover vil der blive etableret lastefaciliteter, pumpestation og rørledningssystem til import og eksport af både marine diesel og heavy fuel, centralvarmeanlæg samt stabsfaciliteter.

Mere nyt fra Areco Profiles

Beklædningen af tankene har NYTECH isolering A/S og Unitech A/S stået for, mens stålpladebeklædningen er leveret af Areco Profiles med profilerne 20/65 til væg og 35/115 til tag.

Areco VP 20/65 Vægplade
Areco TP 35/115 Tagplade
Velegnet beklædning til runde kurver

Det har krævet megen forberedelse og langsigtet planlægning at kunne levere den mængde af stålbeklædning. Beklædningen har vist sig velegnet til de runde kurver og det store areal, der skulle afskærmes. Areco Profiles lagerfører 4 overflader der spænder fra polyester, Polymax og Maxcoat til special Colorcoat HPS 200, der udmærker sig ved brug i krævende miljøer og langs kystlinjer. Alle der kommer gennem Frederikshavn vil kunne se disse fantastiske størrelser ved at kikke ud over vandet. Hvis der da ikke kommer et krydstogtskib i front, da disse også vil anløbe den nye kaj.

LÆS også: Areco Profiles – Besøgscenter Gubsø garage 2021
Areco Profiles's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *