Stålwire fra Fyns Kran Udstyr

Mangler du en løsning i stålwire? Så bør du tage fat i én af os, hos Fyns Kran Udstyr. Uanset hvilket formål som du skal anvende stålwire til, så kan vi hjælpe med en løsning. Vores bredde sortiment indeholder både stålwire fra anerkendte brands som f.eks. Casar og PYTHON samtidig med at vi selv står for importen er specifikke typer og konstruktioner. Udover vores store produktsortiment kan vores salg og riggere samarbejde om at kombinere deres fælles kompetencer så du som kunde ender med den bedste løsning – uanset om stålwiren skal bruges til løft, træk, i en an applikation eller i en stationær løsning.

Stålwire er tilgængeligt i et utal af konstruktioner f.eks. 6×36, 7×19 osv. Derudover kan stålwiren være højre – eller venstreslået eller endda rotationsfri. Stålwire kan enten leveres pr. løbende meter eller den kan bearbejdes yderligere af vores riggere f.eks. kan der på monteres en kovs, laves et ‘blødt’ øje hvor der presses en Talurit omkring eller der kan laves en wirestrop med øje i begge ender med stålwire – mulighederne er næsten uendelige…

Stålwire fra Fyns Kran Udstyr

LÆS også: Fyns Kran Udstyr – Dokumentation ved kranservice
Fyns Kran Udstyr A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *