Webinar – PolyJet 3D-printer hjælper virksomheder med at ligge foran deres konkurrenter

Deltag på Stratasys gratis live-webinar ‘Step Up To True-To-Life Modelling’ og få indblik i udviklingen indenfor PolyJet-teknologien. Hør om de forskellige muligheder for opgradering af dine ældre 3D-printere og hvordan du kan effektivisere dine design- og konstruktionsprocesser yderligere.

Dato: Tirsdag d. 14/9Tid: 15:00-16:00

På webinaret får du også et dybdegående indblik i Stratasys nye avancerede materialer og flerfarvemuligheder samt forbedret driftstid og nøjagtighed for at skabe mere effektivitet, omkostningsbesparelser og innovation i din virksomhed. Alt dette gør at du kan ligge foran dine konkurrenter.

Tilmeld dig her

LÆS også: Protech – Stratasys lancerer tre nye 3D-printere
Protech Danmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *