Hos Fyns Kran Udstyr har vi et stort udvalg af rundsling

Vores rundsling kan bruges til mange forskellige løfteopgaver af forskellige emner og materialer. Rundsling er meget anvendelige til emner der ikke må beskadiges, men hvor stor løftekapacitet, lav egenvægt og let håndtering stadig ønskes.

Står du netop og leder efter sådan en sag, men er usikker på hvor du skal starte henne? Så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Hos Fyns Kran Udstyr A/S har vi over 100 superdygtige og dedikerede medarbejdere, der alle er klar til at hjælpe dig med lige det, som du har behov for. Vi har sørget for, at klæde alle vores medarbejdere godt på med masser af kompetent viden og knowhow indenfor alle vores produkter. Så befinder du dig i en situation, hvor du godt kunne bruge et råd eller to om rundsling, så står vi klar med åbne arme til at hjælpe dig på bedst mulige måde. Og har vi ikke lige den rundsling du søger? Fortvivl ej! Har vi den ikke liggende på hylden, kan vi helt sikker skaffe den hjem til dig alligevel.

Rundsling – Fyns Kran Udstyr

Du kan kontakte os på telefonen: +45 7015 2015 eller via vores mail: fku@fku.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

LÆS også: Stålwire fra Fyns Kran Udstyr
Fyns Kran Udstyr A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *