Strenometer præsenterer ERICHSEN SmartPen

Digital, præcis og gentagelig ridsefasthedstest med en ny generation af testblyanter

Strenometer ApS er glade for at kunne præsentere en helt ny generation af testblyanter til bestemmelse af overfladers ridsefasthed.

SmartPen fra Erichsen GmbH & Co. KG er en digital modulopbygget testblyant, der afhængigt af det anvendte modul kan bestemme ridsefasteden, metalafsmitningstendensen og påtrykte mærkers holdbarhed.

Mere nyt fra Strenometer

SmartPen har digital indstilling og visning (opløsning 0,05 N) af testbelastningen. Den leveres i et plastikhus med 3 fjedre og et USB-C ladekabel. Som standard leveres SmartPen uden testhoved, som skal bestilles separat. Den er kompatibel med alle testhoveder og testværktøjer til de anerkendte Erichsen testblyanter model 318 og 318 S samt 435 og 435 S.

Med testblyanterne kan man i numeriske værdier bestemme, navngive, dokumentere og kommunikere hårdhedsgrader for malingsfilm, plastbelægninger osv. Uanset om det er på en flad eller buet, lille eller stor overflade, er testblyanterne altid klar til brug og er på grund af deres lille størrelse desuden lette at transportere.

Yderligere information om SmartPen kan hentes hos:
Strenometer ApS, Kongevejen 213, 2830 Virum, 45 95 07 00, salg@strenometer.dk

LÆS også: Strenometer – BIG BEN® testkit
Strenometer ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.