Rambøll vinder store rammekontrakter for HOFOR på vandområdet

Med det bedste evalueringsresultat blandt de prækvalificerede rådgivere på to store rammeaftaler kommer Rambøll nu til at sætte et markant præg på en række store og bæredygtige vand- og klimatilpasningsprojekter i Hovedstadsområdet.

HOFOR står over for en række store og vigtige projekter, der skal beskytte hovedstadsområdets vandressourcer, styrke infrastrukturen for både drikke- og spildevand og beskytte hele området imod fremtidige skybrud og oversvømmelser. Forsyningsselskabet har derfor etableret to store rammeaftaler for eksterne rådgivere inden for områderne ’Vand’ og ’Spildevand’, der begge løber fra og med i år og fire år frem. Efter en ud- og tilbudsproces i foråret, endte Rambøll for nylig med at opnå det bedste evalueringsresultat på begge aftaler. Det betyder, at Rambøll kommer til at levere et væsentligt bidrag til en række bæredygtige løsninger og projekter, der vil blive implementeret over de kommende år. 

”Vi er naturligvis stolte af at vinde begge aftaler, og vi ser frem et godt samarbejde med HOFOR om at designe og implementere fremtidens bæredygtige vand- og klimatilpasningsløsninger i hele hovedstadsområdet,” siger Annette Raben, direktør for Rambølls vanddivision i Danmark.

Også med i andre aftaler

Førstepladsen i de to aftaler betyder, at Rambøll først vil blive tilbudt en række opgaver på under 300.000 kr., mens alle de rådgivere, der er en del af aftalerne, får mulighed for at byde på opgaver, der ligger over dette beløb.Udover rammeaftalerne for Vand og Spildevand kom Rambøll også med i rammeaftalerne for henholdsvis fjernkøling, fjernvarme & bygas kraftvarme. Desuden valgte HOFOR for nylig Rambøll som bygherrerådgiver og rådgiver på vindmøllefundamenterne i forbindelse med de to projekterede havvindmølleparker Aflandshage og Nordre Flint i Øresund.

LÆS også: Husk at ansøge om dit visum før du tager ud og rejser igen
Rambøll vinder store rammekontrakter for HOFOR på vandområdet's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *