Elministeren – Nye FLC220 LED profilprojektorer tilbyder alsidige udendørs belysningsmuligheder

Takket være LED-teknologien er kvaliteten af udvendig belysning blevet løftet til et nyt niveau, hvilket muliggør helt nyt, dynamisk og individuelt belysningsdesign. FLC200 projektorserien er specielt designet til de specifikke krav til arkitektur og byrum.

Som en ny variant har den mindre FLC220 LED profilprojektor nu tilsluttet sig den modulære FLC230 LED profilprojektorserie. Hver enhed leveres som en zoom spotprojektor [ZP] til fremstilling af skarpt definerede lyscirkler, en rammeprojektor [FP] til belysning af polygonflader eller en gobo-projektor [GP] til projektion af goboer på overflader.

Med størrelser fra 24W til 37W, afslutter FLC220 LED profilprojektorer serien. Armaturerne bruger to-til-firedelt linsesystem. Monteret med LED’er på 3000K som standard og med 4000K til rådighed som alternativ, kan projektorerne bruges til at opnå særskilte lyseffekter i udendørs områder.

Fra spektakulære lysprojiceringer i parker til genstande eller monumenter belyst med skarpe konturer, effektiv facadebelysning og midlertidige belysningsscenarier — designmulighederne er næsten ubegrænsede.

Elministeren.dk ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *