Har du 5 cm? Så har vi låsen

Nu bliver det endnu nemmere at montere et låsesystem fra Herkules.
Tilpasninger og besværligheder er nu lagt til side til fordel for en ny låsekasse, der nærmest er universal til lastbiler, trailere, containere; -ja stort set alle steder, hvor der ellers måtte være behov for en ekstra aflåsning. Det skal nemlig ikke alene være nemt, at låse sin bil. Det skal også være nemt at montere låsesystemet til det.

Vi har derfor valgt at gentænke hele låsekassen og den unikke låsepal. Som en bonus har det også gjort det muligt at bruge en væsentlig mindre aktuator og derved spare endnu mere plads. 

Selve låsekasse er hurtigt på plads, og så mangler der bare en styring. Det kunne være vores helt nye med oplåsning vha. Mobiltelefon. 

Den lukkede låsekasse, er klar til montering og fylder kun 530x230x50 mm. Så er det bare at fastgøre den enten sammen med et beslag, eller som vi fx gør ved en læssebagsmæk, at skære en passende rille.

Det vil sige at det nu er blevet endnu nemmere og hurtigere at sikre sine værdier, uanset om de ligger i en container, en varebil eller i en lastbil.
Kontakt os gerne for en snak om netop DIN løsning.

LÆS også: Endnu en innovation fra Herkules Sikring
HERKULES Sikring's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.