Endnu en innovation fra Herkules Sikring

En helt ny lås er føjet til udvalget hos Herkules.Da en kunde ringede for at spørge på en lås til sin kærre, der skulle stå på et uaflåst område gik udviklingsafdelingen straks i gang. Med eget værksted og dedikerede og innovative folk gik der ikke længe før løsningen lå klar. En simpel men effektiv ´hætte´ som låses fast på trækstangen så tilkobling forhindres. Modsat de andre låsesystemer fra Herkules er denne helt uden automatik og strøm. -Fordi af og til er en enkel løsning det rigtige.

Der er allerede også løsninger på vej til fx sættevogne, så også disse kan parkeres sikkert. Følg med på facebook og linkedin for flere nyheder.Også denne lås er naturligvis udført i højeste kvalitet med sans for detaljerne. Til denne lås hører en sikkerhedslås med nøgler af højeste kvalitet.

LÆS også: Herkules Sikring – Låsesystem til lastbiler
HERKULES Sikring's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.